De advocaten van Lawyers Alliance zijn gewend om op directieniveau te adviseren over de juridische kanten van het ondernemerschap. Daarbij kan gedacht worden aan zaken als aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen, het inrichten van een (internationale) juridische structuur, het instellen van een OR, het aanvragen van vergunningen, etc.

Door hun jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weten de advocaten van Lawyers Alliance als geen ander dat u een pragmatische oplossing wenst. Denken in oplossingen in plaats van problemen. Korte en heldere stukken met een duidelijke conclusie.

De advocaten van Lawyers Alliance kunnen vrijwel elk juridisch probleem waar een onderneming mee te maken kan krijgen signaleren. En oplossingen voorstellen die in de praktijk blijken te werken en aansluiten bij de strategie van uw organisatie. Uitgangspunt is steeds dat u het beste advies krijgt: mochten wij denken dat een andere jurist of specialist geschikter is voor uw vraag verwijzen wij u desgewenst door (bijvoorbeeld bij fiscale vragen, straf- en familierecht).